Up 2 Date

Mocro Maffia wint Hashtag Award en krijgt definitief tweede seizoen

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Mocro Maffia wint Hashtag Award en krijgt definitief tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van Potlood en De Paus. De Videoland-serie Mocro Maffia krijgt definitief een tweede seizoen! Dat maakte acteur en producent Achmed Akkabi gisteren bekend bij de Hashtag Awards. De serie won daar de prijs voor Beste Video on Demand.

Tweede seizoen

De acteur gaf aan ontzettend trots te zijn om nu al een prijs in ontvangst te nemen en een tweede seizoen te mogen maken. "We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie", aldus Achmed tijdens de awarduitreiking. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Het eerste seizoen is tot nu toe de best bekeken serie op Videoland: 71% van de abonnees heeft het bekeken.

Tim Hofman

Ook Tim Hofman viel gisteren in de prijzen. Zijn documentaire #Boos Terug Naar je Eige Land won de prijs voor Beste Online Video. Hierin volgde Tim vijf kinderen die het land uitgezet dreigden te worden en confronteerde hij politici in Den Haag met het probleem rondom het kinderpardon. Vorige week leverde Tim samen met de 8-jarige Nemr 110 kilo aan handtekeningen (meer dan 250.000 stuks) in bij de Twee Kamer. Tim en vele anderen hopen dat dit leidt tot moties en wetsvoorstellen en uiteindelijk tot verbeteringen rondom het kinderpardon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Famke Louise en freddy

Famke Louise ging ook niet met lege handen naar huis. Zij won de prijs voor Beste Music Video voor haar nummer Slide samen met Caza. Ze was ook genomineerd met de documentaire over haar leven, maar deze verloor het van Mocro Maffia. Ook Freddy Tratlehner a.k.a. Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig won een award, namelijk die voor Beste New Creator. Ta Joela ging naar huis met de prijs voor Beste Online Serie.

Ster advertentie
Ster advertentie