OMG

Bilal Wahib (Mocro Maffia): 'Na die seksscène praten we niet meer tegen elkaar'

foto: Videostill Supergaande
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib (Mocro Maffia): 'Na die seksscène praten we niet meer tegen elkaar'

De Nederlandse acteurs Bilal Wahib die in de serie Mocro Maffia zit, is in de meest recente aflevering van Supergaande Talkshow te gast. Hij zit daar samen met zijn collega uit de seriem Oussama Ahammoud (Muis). In het interview is hij zeer openhartig over de sekscène die hij op moest nemen voor Mocro Maffia. En dat liep niet helemaal af zoals hij had gepland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

leuk om te doen

Als Qucee en Nesim hem vragen hoe het was om voor het eerst in zijn leven een seksscène op te nemen, is Bilal best openhartig. "Ik vond het leuk om te doen. Het was ook iets wat ik altijd al een keer had willen doen."

ontlopen

Hij vervolgt dat er echter wel een beetje een naar gevolg aan de scène vast heeft gezeten: "Het was best ongemakkelijk voor mij, omdat het meisje waarmee ik de seksscène speelde in de vierde van de toneelschool zat en ik in de eerste. Wij praten bijvoorbeeld niet meer met elkaar nu. Het lijkt alsof we elkaar een beetje ontlopen. Dat gebeurt dan."

"Ik dacht dat je door zo'n scène juist closer zou worden, maar blijkbaar niet. Op de set zelf wat het trouwens niet ongemakkelijk. Dan ben je gewoon aan het werk."

geen probleem

Bilal vertelt ook dat zijn moeder totaal geen problemen had met de scène. "Zij is daar helemaal niet moeilijk mee. Mijn vader? Die spreek ik niet zoveel dus ik weet niet of hij dat meegekregen heeft. En ook al zou hij er iets van vinden, dan boeit het me niet. Ik doe mijn ding."

tweede seizoen

De twee hebben het ook nog even over een eventueel tweede seizoen van Mocro Maffia, maar daar is nog niets over duidelijk.

"We hebben nog geen script gekregen. We weten evenveel als jullie. Maar we weten wel dat áls er een tweede seizoen komt, hij fucking dik gaat worden."

Ster advertentie
Ster advertentie