FunX

Jamie Li in De Lobi Lounge: "Ik raak opgewonden als ik denk dat hij iets met een andere vrouw doet"

  1. Newschevron right
  2. Jamie Li in De Lobi Lounge: "Ik raak opgewonden als ik denk dat hij iets met een andere vrouw doet"

Schrijver en YouTuber Jamie Li schuift deze week aan in De Lobi Lounge met DJ Wef, Yuki en FunX-host Vanessa. De auteur van de spraakmakende boeken Sexy, but tired. But sexy en No Filter, heeft al zestien jaar een relatie. In de FunX-talkshow vertelt ze hoe ze is veranderd van een jaloerse chick in een vrouw die opgewonden raakt van het idee dat haar vriend het met een ander doet. Ook gaat het over badboys, badgirls en seks hebben terwijl je eigenlijk helemaal niet wilt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sexy moment

In al die jaren is het stel twee keer uit elkaar gegaan voor een periode van een half jaar. In die periode heeft Jamie-Li rondgesnuffeld, maar ze ontdekte "pas vet laat" dat haar vriend in die tijd ook niet stil had gezeten. "Ik zei jaren later dat ik nog steeds dacht dat er met een bepaald meisje iets tussen hun was gebeurd. Toen kwam het naar boven. We lagen op dat moment in bed en dat was wel een sexy moment, terwijl hij dacht dat ik zou flippen. Ik dacht juist: Tell me more."

Opgewonden raken van hem met een ander

Al snel blijkt dat Jamie-Li niet de moeilijkste is in een relatie: "Stel dat hij een beetje met een ander zou DM'en, dat zou ik niet erg vinden." Het idee dat hij seks heeft met een ander, maakt zelfs bepaalde gevoelens bij haar los: "Ik raak er opgewonden van als ik denk dat hij iets met een andere vrouw doet, maar als het echt zou gebeuren dan zou ik huilen in een hoekje." Zelf zou ze daar overigens nooit aan meedoen: "Ik visualiseer weleens een trio, maar dat wil ik dus echt niet."

STEL JE VRAAG

In De Lobi Lounge worden alle grappige, eerlijke, leerzame en misschien wel gĂȘnante vragen over liefde en seks behandeld. Heb jij nog vragen? Dan kan je die altijd insturen via het onderstaande formulier.

{rsform 82}
Ster advertentie
Ster advertentie