FunX

Roy Julen druk met So You Think You Can Dance

  1. Newschevron right
  2. Roy Julen druk met So You Think You Can Dance
Roy Julen draait momenteel overuren als choreograaf bij So You Think You Can Dance, want zondag is de finale te zien op RTL5. Hij vertelde vanochtend in Start dat de trainingen heel heftig zijn voor de dansers. "Ze beginnen om half tien 's ochtends en gaan pas om half elf 's avonds weer weg."

Kanshebbers?

Roy vindt het moeilijk om een kanshebber te kiezen: "Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten." Zo noemt hij Kalila een verschrikkelijk goede hiphopdanseres en prijst hij Vivian voor haar talent als technische danseres. Dat Denden een van de grote favorieten is, verbaast hem overigens niet.

Backstagevideo

Roy Julen trapt de avond af met een optreden van de finalisten met de veertien afgevallen dansers. Hij zegt dat het dit jaar heel anders wordt: "We gaan een soort videoclipje maken dat backstage begint." Meer laat de choreograaf niet los. Daarvoor moet je zondag om 20.00 uur kijken naar RTL5, voor de finale van So You Think You Can Dance.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70200052?"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie