FunX

Kunnen mannen en vrouwen 'gewoon vrienden' zijn?

  1. Newschevron right
  2. Kunnen mannen en vrouwen 'gewoon vrienden' zijn?
Een heftige discussie in #CritiX afgelopen maandag. Kunnen mannen en vrouwen 'gewoon vrienden' zijn? Of heeft één van de twee altijd andere bedoelingen? En kan je naast je relatie een vriendschap onderhouden met iemand van het andere geslacht? FunX-luisteraar Fouzia: "Mijn toekomstige vriend mag geen vriendinnen hebben."

De stelling was: Mannen en vrouwen kunnen niet 'alleen vrienden' zijn. Op de FunX-app en op de website FunX.fm was 52 % van de stemmers het niet eens met de stelling. Een kleine minderheid (48 %) klikte op 'eens'.

Reacties
Opvallend was dat er met name veel dames reageerden. Op Facebook.com/FunXFm zegt Elise:"Onzin!!!" Maaike is wat langer van stof. Zij is het wel eens met de stelling:"In mijn geval kan het niet want bij mij willen mannen altijd meer. Ook al geef ik aan dat ik een hele lieve vriend heb. Het gaat niet."

Ook Ashley B. is het eens met de stelling: "Waar. Unless he's gay ofcourse!" Monique is het er niet mee eens: "Not true!! Ik ben bevriend met mannen en geen van beiden wil meer. Gewoon duidelijk zijn!"

CritiX
In de live show met Q-Bah (CritiX, 21-23 uur) kwamen de volgende reacties binnen:



Ook op Youtube staan verschillende onderzoeken:



Wat vind jij?
Ster advertentie
Ster advertentie