FunX

Spelers geconfronteerd met armoede

  1. Newschevron right
  2. Spelers geconfronteerd met armoede
De spelers van Ajax waren in Rio de Janeiro en de selectie van PSV was in Bangkok voor een trainingskamp. Sportjournalist Hans Groenendijk vertelde vanochtend in Start dat clubs die reis maken, omdat hun hoofdsponsor belangen heeft in dat land.

Beide ploegen zagen het verschil tussen rijk en arm van dichtbij. Zo voetbalde Ajax in de sloppenwijken van Rio en ging de selectie van PSV naar een Thaise gevangenis. Hans vindt het wel een goede actie om de mannen te confronteren met hoe goed ze het hebben. "Misschien gaan ze daar een stapje harder van lopen."

Sneijder naar Galatasaray?

Wesley Sneijder moet weg bij zijn huidige club Inter Milan als hij niet akkoord gaat met een nieuw contract onder slechtere voorwaarden. Hij komt daardoor al een aantal maanden niet aan spelen toe. De aanvoerder van het Nederlands elftal wil zo snel mogelijk naar een Europese topclub. De eerste club die zich gemeld heeft voor Sneijder is Galatasaray. Door die Turkse transfer is een filmpje opgedoken waarin zijn 'Turkse Chick' Yolanthe met de billen bloot gaat. Hans kan zich niet voorstellen dat dit filmpje een probleem kan veroorzaken in Turkije.

Real Madrid

Het lijkt erop dat Real Madrid kan fluiten naar het kampioenschap. Barcelona staat inmiddels een straatlengte voor en daarom ziet het er niet goed uit voor Jose Mourinho. Gaan ze de toptrainer ontslaan na het beschamende gelijkspel tegen laagvlieger Osasuna?

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74903742"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie