FunX

Veronica denkt stiekem al aan trouwen

  1. Newschevron right
  2. Veronica denkt stiekem al aan trouwen
Veronica en haar liefje Digitzz zijn onafscheidelijk. De tortelduifjes zijn al twee jaar stapelverliefd op elkaar. Vanmorgen verklapte Veronica in Start dat ze stiekem al aan trouwen denkt maar dat ze dat nog niet aan Digitzz had verteld. "Het liefst eerst trouwen (voor het krijgen van kinderen), in m'n hoofd heb ik al trouwplannen maar dat weet hij nog niet," lachte ze.

Haar lover, die naast haar zat, reageerde hier heel kalm op. Dit past ook bij het antwoord dat hij tijdens het kruisverhoor gaf op de vraag: wat heb je van Veronica geleerd? "Sociaal zijn, ik ben stil. Ik praat eigenlijk niet, ik ben introvert en zij is wel outgoing en sparkling," aldus Digitzz.

Veronica is daarentegen heel blij dat hij zichzelf is: "Ik vind het gewoon heel cool dat hij zichzelf durft te zijn. Daarom vond ik het wel grappig dat hij net zei dat hij van mij zou kunnen leren dat hij socialer zou moeten zijn, terwijl ik het juist heel cool vind dat hij introvert is. Ik wil altijd vrienden zijn met iedereen. Als ik iemand ontmoet dan ik wil graag dat diegene me ook aardig vindt. Hij heeft die drang niet. Hij heeft zoiets van: je moet me maar nemen zoals ik ben. Super cool, ik ben er best wel trots op dat hij dat gewoon kan zijn", vertelde Veronica.

Vanmorgen was dj Kesh ook aanwezig in Start. Veronica vertelde hoe ze van hem dj-les heeft gekregen. De presentatrice is nu niet alleen het liefje van Digitzz maar ook zijn dj bij zijn optredens. Beluister het complete interview uit Start hieronder terug.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/129463666&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie