FunX

Abdelkarim El-Fassi: "Alles wat je doet moet echt zijn"

  1. Newschevron right
  2. Abdelkarim El-Fassi: "Alles wat je doet moet echt zijn"
Abdelkarim El-Fassi tourt op dit moment samen met Nasrdin Dchar door het land voor hun theatervoorstelling Mijn Vader, De Expat + Oumi. De documentairemaker heeft een paar handige tips meegekregen van de acteur. "Alles wat je doet moet echt zijn. Mensen moeten je geloven," vertelde hij vanmorgen in Start. El Fassi heeft ook als tip meegekregen om dicht bij zichzelf te blijven. Hier heeft gelukkig geen moeite mee: "Voor Nasrdin is het lastiger dan voor mij want hij is acteur en ik maak documentaires."TANS Talent Award
Abdelkarim heeft afgelopen weekend een Tans Talent Award gewonnen in de categorie Art & Culture. Hij moest het daarin opnemen tegen voormalig FunX-verslaggever Sanae Orchi en acteur Achmed Akkabi. El-Fassi had niet verwacht dat hij die prijs mee naar huis zou nemen. "Achmed heeft z'n erkenning gewoon gehad en die doet toffe dingen. Dus ik had het niet verwacht want die gast heeft een grote achterban en dacht; die zullen massaal op hem stemmen," zei Abdelkarim.

De trotse filmmaker plaatste gisteren een foto van de winnaar uit de categorie 'Leadership' Nourdin el Ouali en zichzelf op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie