FunX

Hierdoor worden jullie afgeleid tijdens het thuiswerken

foto: The Big Bang Theory
  1. Newschevron right
  2. Hierdoor worden jullie afgeleid tijdens het thuiswerken

Als je in eerste instantie dacht dat thuiswerken hartstikke chill is, ben je er waarschijnlijk inmiddels wel achter dat het niet altijd even makkelijk is. Naast dat het behoorlijk saai kan zijn, is er ineens ook o-ve-ral afleiding. Vaak komt die vooral van je telefoon en televisie, maar toen we vroegen waar jullie door afgeleid worden tijdens het thuiswerken (of studeren), kwamen jullie ook met deze antwoorden:

1. 'De Koelkast'

De hele dag thuiszitten betekent ook de hele dag ongelimiteerd toegang tot snacks. En het kan behoorlijk lastig zijn om je niet laten te verleiden tot je zesde tripje naar de koelkast wanneer je weet wat voor lekkers daar allemaal in ligt... Hallo quarantaine-kilo's!

2. 'Bello, Benji of Minoes'

Een hoop lezers deelden foto's van hun viervoeter die enthousiast op het toetsenbord is komen liggen. Heel gezellig zo'n huisdier, maar niet echt handig als je moet werken of studeren...

3. 'PORNHUB'

Tja, pornosites hebben deze dagen vast hogere bezoekcijfers dan ooit te voren. Niks mis mee, maar als de drang om te kijken je afleidt tijdens het leren of werken, is het misschien een beetje too much.

4. 'Kids'

Mensen met jonge kinderen zijn tussen het werken door vooral bezig met zorgen dat hen niks overkomt. Zo schrijft iemand: "Vooral mijn jongste van anderhalf, die dan over de bank rent en net niet valt. Of op tafel klimt om eraf te springen. Of tegen de tv slaat en dan wegrent..."

5. 'HELLA CASH VOL. 2'

Eén lezer geeft Josylvio de schuld van zijn slechte concentratie. Hij is zo'n fan van het Hella Cash Vol. 2-album met Ashafar, KA en Moeman dat het hem afleidt van zijn dagelijkse verplichtingen.

6. 'ALLES'

Op een gegeven moment kom je op een punt waarop letterlijk ALLES een afleiding is. Deze lezer is daar duidelijk al beland: "Oh deze vogel heb ik niet eerder gezien hier... Focus, focus, kijk naar je laptop... Oh, ruik ik koffie daar? Hmm zin in taart..."

7. 'FunX'

Afgeleid worden door FunX is natuurlijk helemaal niet erg. Wist je dat er een speciale FunX Lockdown-playlist op Spotify staat waarmee je prima in je eentje een fissa kunt bouwen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie