FunX

PRIMEUR: Gio & Keizer - Van Mij

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR: Gio & Keizer - Van Mij
De nieuwe single 'Van Mij' van Gio is gisteren in première gegaan bij FunX. Daarop wordt de zanger bijgestaan door Keizer. Bij FunX vertelde Gio dat hij het refrein heeft gebruikt van een Braziliaans nummer dat hij niet uit zijn hoofd kreeg.

Keizer

Gio heeft 'Van Mij' rondom het Braziliaans refrein gebouwd, maar hij wilde er een rapper opzetten met toegevoegde waarde: "Dan kom ik altijd weer bij Keizer uit, want hij kan het allemaal."

Van Mij hoor je vanaf minuut 7.40
{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85181906"></iframe>
{/source}

Ook comedian Jandino van De Dino Show is erg te spreken over de track:
{source}
<blockquote class="twitter-tweet"><p>Love jullie nieuwe nummer @<a href="https://twitter.com/giovanni__nl">giovanni__nl</a> &amp; @<a href="https://twitter.com/keizbaby">keizbaby</a> :)) <a href="https://twitter.com/search/%23Funx">#Funx</a></p>&mdash; Jandino Love ♡(@JandinoAsporaat) <a href="https://twitter.com/JandinoAsporaat/status/316627376161312769">March 26, 2013</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
{/source}

Management

FunX hoorde in de wandelgangen ook dat Gio op zoek is naar een nieuw management. De zanger vertelde bij FunX dat er momenteel gesprekken lopen met Ali B, omdat hij ook meer op tv wil doen. "Ik ben toe aan een stap hoger."
Ster advertentie
Ster advertentie