FunX

Pop Smoke DiXte met 'For The Night' samen met Lil Baby en DaBaby

foto: ANP Foto
  1. Newschevron right
  2. Pop Smoke DiXte met 'For The Night' samen met Lil Baby en DaBaby

Pop Smoke is de DiXte met zijn track For The Night samen met Lil Baby en DaBaby. Het nummer is onderdeel van Pop's album Shoot For The Stars Aim For The Moon dat na zijn dood uit kwam. Je gaat deze heerlijke track ongetwijfeld vaker horen op FunX deze week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

For the night

De tune gaat vooral over de sekslevens van de drie rappers. Ze rappen over hun one-night-stands en willen de vrouwen laten weten dat ze alleen samen zullen zijn for the night, oftewel voor één avond. Verder rapt het drietal over hun luxueuze lifestyle die bestaat uit sieraden, mooie auto's en geld.

Aanvankelijk zou NBA Youngboy op de track staan in plaats van DaBaby, maar Pop's team vond dat 'het niet het juiste moment was'. DaBaby's deel van het nummer is opgenomen nadat Pop Smoke overleed. De rapper eindigt zijn couplet met een ode aan de overleden rapper: "Rest in peace to the Pop, make me smoke ya."

Dood

In februari van dit jaar werd Pop Smoke op 20-jarige leeftijd doodgeschoten tijdens een huisoverval in Los Angeles. Twee gemaskerde inbrekers vuurden meerdere schoten af waarbij de jonge rapper werd geraakt. Hij werd ernstig gewond aangetroffen en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Pop Smoke stond aan het begin van een veelbelovende carrière. In juli 2019 dropte hij zijn album Meet The Woo. Op dit album stonden hits als Dior en Welcome To The Party. Twee weken voor zijn dood dropte de rapper zijn album Meet The Woo 2. Zijn meest succesvolle album, Shoot For The Stars Aim For The Moon, werd uitgebracht na zijn dood. Het album bevat de nummers For The Night, Mood Swings en The Woo.

Ster advertentie
Ster advertentie