FunX

Mannen... Anorexia?

  1. Newschevron right
  2. Mannen... Anorexia?
De eetstoornis anorexia is niet onbekend. Maar dat mannen hier ook aan kunnen leiden wist je misschien niet. Er wordt dan gesproken over Manorexia. 10 tot 15% van alle anorexia patienten is man. Mannen leiden vaker aan boulimia binge eating. Vanavond in Forum hoor je de ins and outs.

Lees hier verder wat we vanavond nog meer bespreken in Forum!

NS Geweld
Geweld in het openbaar vervoer lijkt wel aan de orde van de dag de laatste tijd. Als buschauffeurs niet worden beroofd en uitgescholden dan zijn het NS medewerkers. Tijd om dit geweld hard aan te pakken. Welke veiligheidsmaatregelen er worden genomen hoor je vanavond in Forum.

Taser
De Nederlandes Politiebond heeft sterke twijfels als het gaat om de invoering van de Taser. Een nieuw stroomstootwapen waarmee arrestatieteams van politie en marechaussee vanaf 1 mei bij wijze van proef worden uitgerust. De twijfels van de politiebond hoor je vanavond in Forum

Voicemail van God
De voicemail van God heeft in de afgelopen 3 weken duizenden voicemails binnengekregen. De telefoonlijn maakt deel uit van een tentoonstelling over religieuze veranderingen in Nederland. 'God' is te bereiken via 06-44244901. Welke reacties er zijn binnengekomen en hoelang deze lijn nog blijft bestaan vragen we vanavond aan de kunstenaar.

Stagemeldpunt

Slechte begeleiding, te makkelijk werk en de vergoeding. Enkele veel gehoorde klachten van studenten die stage lopen. En daarom is er nu het stagemeldpunt. Luister naar Forum, dan weet je gelijk waar je tercht kan met je klachten.
Ster advertentie
Ster advertentie