FunX

"Niets mis met kids krijgen voor je 18de"

  1. Newschevron right
  2. "Niets mis met kids krijgen voor je 18de"
Over het krijgen van kinderen vóór je achttiende bestaan veel vooroordelen, want op welke leeftijd ben je toe aan het krijgen van kids? Die vraag legde Zarayda jou voor met de volgende stelling: 'Er is niets mis met kinderen krijgen vóór je 18de.'Uit de einduitslag van de FunXpoll blijkt dat 78% het oneens is met de stelling.

Onenightstandbaby

De telefoon van CritiX stond roodgloeiend tijdens de show. Verschillende luisteraars belden in. Zo ook de emotionele Ferdinand die er onlangs achter kwam dat het meisje waar hij een onenightstand mee had, zwanger is.



Jeugd gemist
Zarayda sprak in CritiX ook met actrice/dj Fajah Lourens die op jonge leeftijd moeder is geworden: "Ik was snel volwassen, maar ik heb wel een groot gedeelte van mijn jeugd gemist. Ik ben bijvoorbeeld nooit met vriendinnen op vakantie geweest," zei ze bij FunX.



Huisdichter Derek Otte vatte de show samen in een Spoken Word.



No kids 4 kids

Op de FunX Facebook gaf Jay zijn korte maar bondige reactie: "Kinderen moeten geen kinderen krijgen." Pieke kon zich daar niet in vinden, volgens haar hoeft jong ouderschap geen probleem te zijn: "Moet kunnen. Vroeger was het heel normaal. Waarom zo'n taboe? Ik ben 20 en sinds kort ook zwanger. Zolang je je leven op orde hebt en je je kind een goede toekomst kunt garanderen is er niks aan de hand."

Ster advertentie
Ster advertentie