FunX

Sarita Lorena draagt nieuwe track op aan doodgeschoten vriend: "Soms app ik hem nog"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena draagt nieuwe track op aan doodgeschoten vriend: "Soms app ik hem nog"

Sarita Lorena heeft na drie jaar weer eigen muziek uitgebracht, wat bijzonder is aangezien de zangeres een zware periode achter de rug heeft. Ze verloor haar vriend Siki Martina aan een dodelijke schietpartij in de zomer van 2022 en vertelt in Start met Fernando hoe het nu met haar gaat. Daarnaast vertelt de zangeres dat ze haar track heeft opgedragen aan Siki en wat de boodschap achter het nummer is.

Sarita Lorena

Sarita vertelt dat ze veel heeft moeten verwerken de afgelopen tijd en dat ze dat nog steeds doet. "We tikken nu bijna de twee jaar aan en dat ging met veel ups en downs, maar het gaat goed met me", zegt ze. Ondanks dat is Sarita verheugd dat ze weer nieuwe muziek kan maken, ondanks de uitdagingen. "Ik voel me blij en opgelucht dat ik weer aan de slag kan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw nummer

Het nieuwe nummer van Sarita genaamd Geen Afscheid begint met een voice memo van Siki. "Hey, baby. Good morning! Voor als je straks wakker wordt, dacht ik voordat ik het vergeet: ik wilde even zeggen dat ik echt trots op je ben." De zangeres vertelt dat ze specifiek dit bericht van Siki heeft gekozen om haar nummer mee te beginnen, omdat Sarita het nummer aan hem wil opdragen. "Ik denk dat iedereen die ooit te maken heeft gehad met verlies herinneringen op gaan zoeken van hun dierbare en deze opslaan om toch de gedachten aan de persoon te behouden. Om de herinnering aan Siki in leven houden, luistert Sarita weleens naar oude voicemailberichten en betrapt zichzelf erop dat ze hem soms zelfs een appje stuurt. "Als er iets in mijn leven gebeurt wat ik graag met hem zou willen delen, dan app ik hem. Ik wil die herinnering aan hem toch levend houden, vandaar dat ik de track ook gepersonaliseerd heb met zijn bemoedigende woorden."

Geen Afscheid

De titel van het nummer Geen Afscheid draagt ook bij aan de boodschap die Sarita over wil brengen. "De persoon is er fysiek niet meer, maar de herinnering van diegene zal altijd in jou voort blijven bestaan. Ondanks dat je dus lichamelijk wel afscheid van diegene moet gaan nemen, neem je spiritueel geen afscheid. Dat is iets wat ik nooit los zou kunnen laten. Het is geen afscheid."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties en tranen

Hoewel de videoclip van Geen Afscheid vanmiddag om 14:00 uur pas te zien is op YouTube, konden FunX-luisteraars de track alvast horen en dat ging gepaard met een hoop tissues. Via de FunX-app lieten luisteraars weten dat het lied hun raakte en dat ze het niet droog hielden. "Kippenvel. Ben zelf vorig jaar mijn beste maat verloren", klonk een reactie. "Ik ben drie jaar geleden mijn vader verloren. Door dit liedje zit ik met tranen achter mijn stuur. Echt mooi om er weer even bij stil te staan", reageerde een ander. Sarita postte een sneak peek van haar videoclip en kan op veel steun en liefde van haar fans rekenen. Zo laten fans luid en duidelijk weten dat ze trots op haar zijn met reacties als: "Sari, je breekt m’n hart. Wauw" en "Wauw, ik ben echt trots op je Sarita! Wat een mooi nummer!"

Ster advertentie
Ster advertentie