Video

Uit Je Bubbel: Sarita Lorena en Naomie Pieter praten over creatieve vrijheid en cancel culture

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Uit Je Bubbel: Sarita Lorena en Naomie Pieter praten over creatieve vrijheid en cancel culture

Vanaf 31 juli t/m 8 augustus besteedt FunX extra aandacht aan Pride. Gedurende deze week worden verschillende mensen uit de LHBTQIA+-community in het zonnetje gezet en kun je kennis maken met hun belevingswereld. Om de zichtbaarheid van de community te vergroten en meer verbinding te creëren, presenteert FunX deze week de serie Uit Je Bubbel. In deze serie leren twee mensen uit een andere bubbel elkaar beter kennen.

Creatieve vrijheid

In aflevering 3 maken Sarita Lorena en Naomie Pieter kennis met elkaar en zijn ze het met elkaar eens dat creatieve vrijheid geen vrijbrief is om haatdragende uitlatingen te doen. Ook vinden ze dat homofobie in muziek onacceptabel is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 31 juli tot en met 8 augustus vindt dit jaar voor de 25e keer Pride Amsterdam plaats. Ook FunX vindt dat iedereen er mag zijn en daarom is het van belang om te blijven bouwen aan een inclusievere samenleving. Het is tijd om uit je bubbel te komen en kennis met elkaar te maken, want er zijn meer gelijkenissen dan je denkt. Lees hier alle verhalen rondom de Pride!

Ster advertentie
Ster advertentie