Music

Sarita Lorena maakt acteerdebuut in serie over onderwereld

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena maakt acteerdebuut in serie over onderwereld

Naast haar succesvolle zangcarrière, gaat Sarita Lorena nu ook acteren. Ze zal verschijnen in een serie over de Rotterdamse onderwereld, zoals ze aan RTL Boulevard heeft onthuld.

Acteren

De serie over de onderwereld waarin Sarita Lorena meespeelt, zal waarschijnlijk in oktober te zien zijn op de NPO. Deze rol is haar allereerste keer als actrice. Ze vond het leuk om in de huid van een ander personage te kruipen en even los te komen van haar eigen identiteit. ''Ik vond het heel leuk om te doen, want als je acteert ga je aan een ander karakter bouwen en speel je iemand anders dan jezelf. Het was wel even fijn om iemand anders te spelen dan Sarita'', aldus de 26-jarige artiest.

Vreselijk drama

Sarita heeft een zware periode achter de rug. Vorig jaar werd haar vriend Siki Martina namelijk neergeschoten. ''Het gaat nu veel beter met me. Ik praat ook met een therapeut, en dat helpt echt'', vertelt ze aan RTL Boulevard. Naast therapie gebruikt ze ook haar muziek om met de situatie om te gaan: ''Ik wil muziek maken waar mensen zich in kunnen herkennen, zodat ze weten dat artiesten ook moeilijke dingen meemaken. Je staat er niet alleen voor.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie