FunX

Deel jouw unieke, onvergetelijke verhaal met FunX

  1. Newschevron right
  2. Deel jouw unieke, onvergetelijke verhaal met FunX

Grote kans dat jij hier bent vanwege de Boekenweek voor Jongeren! FunX is ervan overtuigd dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om gedeeld te worden. Wil jij je verhaal delen en kans maken om dat verhaal vervolgens te vertellen op de FunX-platforms? Deel hieronder het onvergetelijke, inspirerende, ontroerende of onvoorstelbare verhaal dat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Wie weet hoor/zie je jezelf terug op de radio of op de website!

{rsform 87}

Close-Up

Benieuwd naar andere inspirerende verhalen? Bekijk dan ook eens FunX Close-Up, waar verschillende jongeren hun verhaal delen.

Over FunX

FunX is een urban radiostation speciaal voor jongeren en jongvolwassenen uit de grote steden. Op FunX delen we persoonlijke verhalen, gaan we in gesprek met populairste artiesten en bespreken we maatschappelijke issues. Natuurlijk lees je ook het laatste nieuws op FunX.nl en kun je 24/7 luisteren naar de heerlijkste muziek van dit moment!

Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Spotify en vergeet ook niet de gratis FunX App te downloaden. Luisteren kan in Amsterdam via 96.1, in Utrecht via 96.1, in Rotterdam via 91.8, in Den Haag via 98.4 en landelijk via DAB+ of online!

Ster advertentie
Ster advertentie