FunX

Nederlandse danseres Suela (22) in video Beyoncé: "Ik kon het niet geloven"

foto: Suela Wilsterman
  1. Newschevron right
  2. Nederlandse danseres Suela (22) in video Beyoncé: "Ik kon het niet geloven"

De 22-jarige Suela Wilsterman uit Almere kon deze week haar ogen niet geloven toen ze haar eigen dansskills terugzag op de Instagram van Beyoncé! In Start met Fernando vertelt ze hoe haar video bij Beyoncé terechtkwam.

funxvideo_5d4c08879db0f

Video niet beschikbaar

Challenge
Suela werd door de manager van Diplo gevraagd om mee te doen aan de #Alreadychallenge. Dat deed ze natuurlijk maar al te graag. Ze postte een video op haar Instagram waarin ze danste op Already van Beyoncé en Major Lazer. Die beelden werden vervolgens gedeeld door Major Lazer en zo belandde het ook bij Queen Bey!

Compilatie

Suela's dansvideo kwam uiteindelijk terecht in een compilatievideo van deelnemers aan de danschallenges die Beyoncé op haar Insta Story deelde.

Niet geloven

"Ik stond stijf van de energie. Ik kon het niet geloven!", vertelt Suela in Start met Fernando. De 22-jarige danseres uit Almere danst al jaren, maar had nooit verwacht dat ze zover zou komen."Ik ben voorheen heel erg gepest en ik was ook een tijdje gestopt met dansen, puur omdat er gezegd werd dat ik het niet kon."Toch bleef Suela zichzelf pushen en trainde ze keihard.

Deuren geopend

De afgelopen tijd ging het al heel hard met Suela's carrière vanwege de populaire dansworkshops die ze geeft, maar nu is ze weer een stap verder: "Dit heeft echt deuren voor me geopend." De gepassioneerde danseres, die voornamelijk danst op Afrotunes, wordt door veel verschillende partijen benaderd voor samenwerkingen. Ze hoopt dat haar succes anderen kan inspireren.

"Ik wil mensen die onzeker zijn motiveren om hun doelen toch te bereiken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie