FunX

Ronnie Flex, Idaly en Katnuf toegevoegd aan line-up FunX Music Awards 2023

foto: Ronnie Flexfoto: Ronnie Flex
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex, Idaly en Katnuf toegevoegd aan line-up FunX Music Awards 2023

Nog een maandje geduld en dan is het ein-de-lijk zover. Op donderdag 25 mei is het tijd voor de FunX Music Awards 2023 in AFAS Live. Zoals ieder jaar strijden je favoriete FunX-artiesten om de belangrijkste muziekprijzen en uiteraard kunnen keiharde optredens daarbij niet missen. Er zijn nieuwe, grote namen aan de line-up toegevoegd, namelijk Ronnie Flex, Idaly en Katnuf!

Boef, Bokoesam & more

Eerder werd al bekendgemaakt dat Boef, Bokoesam en Kleine John & Chavanté zullen optreden tijdens de FunX Music Awards. Dit jaar pakt FunX grootser uit dan ooit, want het is het 10-jarige jubileum van de awardshow. De komende weken zullen nog meer namen aan de line-up toegevoegd worden, dus houd FunX.nl in de gaten. Wil je aanwezig zijn tijdens de FunX Music Awards? Dan kan je hier tickets kopen.

Nomineer je favoriete artiest

Vind jij dat jouw favoriete artiest kans moet maken op een award? Dan kan je die nog tot en met 30 april nomineren voor een FunX Music Award. Nomineer nu via de onderstaande knop jouw favoriete artiesten.

Nomineren

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Music Awards 2023

Op donderdag 25 mei is het weer tijd voor de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. FunX pakt groots uit, aangezien het de tiende editie is van de FunX Music Awards.

De tiende editie van de awardshow wordt met optredens van onder meer Boef, Bokoesam, Ronnie Flex, Idaly, Katnuf en Kleine John & Chavanté onvergetelijk. De komende weken zullen nog meer namen aan de line-up worden toegevoegd. Meer over de FunX Music Awards vind je hier. Wil je zeker zijn van een plekje bij de awardshow? Koop dan hier je tickets en vergeet vooral niet op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie