FunX

Ranomi Kromowidjojo in lingeriereclame?

  1. Newschevron right
  2. Ranomi Kromowidjojo in lingeriereclame?
Ranomi Kromowidjojo staat open voor commercials van lingeriefabrikanten! Dat zei ze gisteravond in het FunX programma Fresh 'n Up. Ook reageerde de zwemster op de felicitaties van politicus Geert Wilders.

Lingerie

De tweevoudig olympisch kampioene is momenteel zo populair dat de aanbiedingen haar om de oren vliegen. Ook lingeriefabrikanten staan waarschijnlijk te trappelen om de goedlachse zwemster binnen te halen. Voor hun is er goed nieuws, want Ranomi Kromowidjojo vertelde vanochtend bij FunX dat ze een lingeriereclame wel ziet zitten: "Ik zou nooit gelijk 'nee' zeggen, maar altijd goed overwegen. Sommige dingen vind ik heel leuk, sommige dingen minder, maar lingerie is ook heel leuk."

Wilders

Ranomi Kromowidjojo is sinds een paar dagen een echte BN'er geworden. Dat leverde haar felicitaties op van allerlei beroemdheden, ook van PVV-leider Geert Wilders. Het opvallende is dat de politicus ooit riep dat iemand tot in de derde generatie allochtoon is en niet een Nederlander. Dat lijkt Ranomi niet te deren: "Iedereen mag mij feliciteren. Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik neem de felicitaties hartelijk in ontvangst. Ik voel me gewoon Nederlander, ik praat Nederlands, heb een Nederlands paspoort. Ik voel me echt geen buitenlander."

Ranomi Kromowidjojo in FunX Fresh 'n Up
{source}
<iframe width="550" height="146" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F55471454&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie