FunX

The G.O.A.T. verrast genomineerden voor Artist of the Year Female!

  1. Newschevron right
  2. The G.O.A.T. verrast genomineerden voor Artist of the Year Female!

Nog 22 nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk zover. The moment we've all been waiting for. Wat dan? De FunX Music Awards op 11 juni natuurlijk! Vandaag werden per categorie de genomineerde artiesten bekendgemaakt. Voor de genomineerden voor Artist of the Year Female verliep dat net ietsjes crazier. Het thema is dit jaar 'The G.O.A.T.' (Greatest Of All Time) en daar hoort natuurlijk een echte goat bij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1. Tabitha

Deze lijst zonder Tabitha? Kan toch niet?! De zangeres kwam net de studio uit waar ze te gast was bij Start met Fernando. Eenmaal buiten stonden Ouassima en the G.O.A.T. klaar om haar te verrassen.

2. Maan

Net als Tabitha (en ook samen met haar of course) scoort Maan hit na hit en kan daarom niet in het lijstje missen. the G.O.A.T. ging samen met Ouassima mee naar Utrecht om haar daar te verrassen.

3. Famke Louise

Na Tabitha en Maan was het de beurt aan Famke Louise. Haar reactie is priceless aangezien ze doodsbang is voor geiten.

4. LAUWTJE

Lauwtje kreeg de verrassing van haar leven. Toen Ouassima en the G.O.A.T. langsgingen bij de studio van Van Klasse om haar te vertellen dat ze genomineerd is, moest de geit onverwacht ook even zijn behoefte doen. Niet alleen nummertje één, maar ook nummertje twee!

5. LATIFAH

Als er een iemand is die beseft dat ze goed bezig is, dan is het Latifah wel. Ze bleef stabiel staan toen Ouassima haar bezocht met de geit. "Hoe zijn ze bang voor hun eigen soort? We zijn allemaal G.O.A.T.S. toch?" Maar toen deze diva hoorde dat ze genomineerd is, werd ze toch echt wel een beetje shaky.

Stem nu

Je kunt vanaf nu stemmen voor de FunX Music Awards. Door je stem uit te brengen, maak je kans op kaarten voor de awardshow op 11 juni in Paradiso.

Ster advertentie
Ster advertentie