FunX

Andy van der Meyde in Jouw Vrouw Mijn Vrouw

  1. Newschevron right
  2. Andy van der Meyde in Jouw Vrouw Mijn Vrouw
Andy van der Meyde gaat meedoen aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs! Na een korte schaatscarrière in Sterren Dansen Op Het IJs, wisselt hij binnenkort drie dagen van vrouw met een andere bekende Nederlander. De ex-voetballer kan nu al niet wachten: "Mijn vrouw werkt de hele dag en ik doe eigenlijk niets dan de hele dag op de bank zitten. Kijken hoe ze daarop gaat reageren." Hij weet nog niet met welke BN'er hij mag ruilen.

Sterren Dansen Op Het IJs

Bij het SBS-programma Sterren Dansen Op Het IJs hield Andy het niet lang vol, maar dat verbaast hem niets. "Ik kon niet schaatsen! Het zag er niet uit! Maar ik vond het wel leuk om mee te doen." Andy denkt overigens dat Monsif gaat winnen: Die jongen is zo goed, niet normaal. Het lijkt wel alsof hij geen schaatsen aan heeft en gewoon op zijn schoenen staat te dansen."

Trainer

Schaatsen is niet Andy's passie, maar voetbal wel. Daarom is hij dolblij met het KNVB diploma Trainer/Coach 3 dat hij onlangs haalde. Hierdoor kan hij beginnen met amateurs trainen. Toch gaat Andy voor het ultieme: op het hoogste niveau in het betaald voetbal training geven en het liefst bij Ajax. Andy twijfelt nog of hij hoofdcoach wil worden, of assistent. "Als assistent sta je namelijk midden in de groep, dan ben je het verlengstuk tussen speler en trainer." De ex-voetballer legde het examen af met oud-ajacieden Nordin Wooter, Martijn Reuser en Kiki Musampa. "Ik zit nu in de klas met Finidi George. Dat is wel mooi, want ik moest voor hem vroeger de ballen ophalen. Toen was ik ballenjongen, dus dat is wel leuk."

Geen Genade

Het gaat dus goed met Andy, maar ook de verkoop van zijn boek Geen Genade gaat keihard. Inmiddels zijn er meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Er verschenen ook berichten waarin zijn ex-vrouw hem beschuldigde van leugens, maar Andy noemt dat hun probleem. "Ik heb daar niets mee te maken. Zij mogen ook hun mening geven, maar ik heb gewoon de waarheid gezegd. Als je daar niet tegen kan, dan heb je pech."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75422825"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie