FunX

Howard Komproe was vroeger MC

  1. Newschevron right
  2. Howard Komproe was vroeger MC
Howard Komproe vertelde in FunX Start dat hij zijn carrière als MC was gestart. Op die manier heeft hij zich langzamerhand in de komediewereld weten te loodsen. "De meeste comedians hebben vanalles gedaan omdat comedy niet een beroep is waar je direct naar toe kan in je carrièreplanning. De meeste comedians hebben een beetje rondgedoold en vanalles geprobeerd tot ze de moed konden opbrengen om echt comedian te worden", aldus Howard.

Tegenwoordig zijn er comedy café's en andere platforms waar opkomende talenten kunnen oefenen. "Toen ik dat vroeger wilde doen was ik gewoon een irritante gast die dacht dat hij grappig was. Er was geen plek waar ik dat kon don en dat is nu anders."

Howard moet aankomend weekend samen met een aantal komedianten van de Comedy Train op Lowlands optreden. Verschillende bekende lolbroeken van eigen bodem staan dan op het podium om de bezoekers te laten lachen, gieren en brullen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F56502772&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie