FunX

Terugblik op de Reggaeweek

  1. Newschevron right
  2. Terugblik op de Reggaeweek
Tijdens de Reggaeweek kon je los gaan op de lekkerste Reggae. Je luisterde onder andere naar jouw Reggae Top 100 en de ReggaeMiX door de Goodfellas. Is een week voor jou te kort? ‘Feeling Irie’ met FunX Reggae Radio en geniet 24/7 van jouw favoriete muziek.

Jouw Reggae Top 100


Bob Marley, Tanya Stephens, Sean Paul, Collie Buddz en Ziggi. Je vindt ze allemaal in jouw Reggae Top 100! Op 2e Paasdag werd de lijst helemaal uitgezonden. Gemist? Check de Reggae Top 100 hier online!


Gratis download: ReggaeMiX



Je favoriete Reggae tracks in een exclusieve mix door de Goodfellas! Speciaal voor de Reggaeweek mixte zij de lekkerste tunes aan elkaar. En nu de Reggaeweek is afgelopen, geven ze je hem zelfs cadeau!

Download 'm hier nu gratis!

FunX Reggae Radio


Tune in op FunX Reggae Radio en luister anytime, anywhere naar je favoriete artiesten. Ziggi Recado, Tanya Stephens, Damian Marley, Alaine, Gentleman, de Nederlandse Maikal X en natuurlijk legende Bob Marley hoor je allemaal voorbij komen. Geniet non-stop van de lekkerste Reggae!

Reggae-dossier



Benieuwd hoe Reggaemuziek is ontstaan? In het reggae-dossier kun je alles lezen over reggae, zoals de belangrijkste artiesten uit de reggae geschiedenis en meer over het rastafarigeloof. Een compleet overzicht met veel filmpjes en linkjes waar je de hele Reggaeweek zoet mee bent. Bekijk hier het reggae-dossier.

Speciale programmering
Maandag 2e Paasdag Zondag 4 april
07.00 - 09.00 uur Reggae Special 10.00 - 18.00 uur Reggae Top 100
09.00 - 18.00 uur Reggae Top 100 18.00 - 19.00 uur ReggaeMiX
18.00 - 19.00 uur ReggaeMiX

Meer weten over...



Bob Marley
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/artistbloxbobmarley.mp3{/audio}

Sizzla
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/ARTIST BLOX SIZZLA AF.mp3{/audio}

Ziggi
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/ARTIST BLOX ZIGGI 2010.mp3{/audio}

Laatste Reggae nieuws


{youtubejw width="530"}
RkCPP4UAQ8o{/youtubejw}
Ster advertentie
Ster advertentie