FunX

Ray Neïman primeurt Booyaka videoclip

  1. Newschevron right
  2. Ray Neïman primeurt Booyaka videoclip
Ray Neïman heeft zijn nieuwe videoclip Booyaka bij FunX gelanceerd. De zanger vertelde vanmorgen in Start meer over zijn nieuwe single en clip.

Opvallend is dat de videoclip in Madagaskar is geschoten. Dit Afrikaanse (ei)land staat bekend om z'n bijzondere flora en fauna. Ray wilde een nieuwe locatie voor de opnames van een clip. Het kwam dus net goed uit dat hij daar was voor zijn tour. "Madagaskar is een speciale plaats omdat de mensen en omgeving er zo anders uitzien. Zodra mensen de clip zien, gaan ze begrijpen wat ik bedoel," aldus Neïman in Start.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/128491183%3Fsecret_token%3Ds-L1VEO&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ray heeft onlangs een contract getekend bij Player Music dat samenwerkt met Sony Music France. Binnenkort kan je onder andere een nieuwe track van hem en Sizzla verwachten. Hij moet nog even wachten met het uitbrengen van dit nummer omdat hij nu met een ander project bezig is. De artiesten hebben eerder samen tracks uitgebracht waaronder het nummer Stop Axe Mi Money.

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/I7NSv_ifyII" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie