FunX

Yurdakul: "Ik ben workaholic en stronteigenwijs"

  1. Newschevron right
  2. Yurdakul: "Ik ben workaholic en stronteigenwijs"
"Ik ben stronteigenwijs en workaholic", vertelde GTST-actrice Dilan Yurdakul vanmorgen in Start. Dat ze het ontzettend druk heeft met werk is wel duidelijk. Dilan acteert niet alleen voor de camera maar ook nog eens op het toneel. Zo schittert ze vanaf donderdag in haar nieuwe theatervoorstelling 'Bekentenis Van Een Jong Meisje'.Sportief
Daarnaast is de fitte Yurdakul ook nog eens sportinstructeur. Gisteravond liet ze in de finale van het tv-programma Celebrity Pole Dancing haar skills zien. Ondanks dat het ontzettend goed ging, lukte het haar door niet om als winnaar uit de bus te komen. Vincent Vianen won de show.

"Je moet ook een deel van jezelf kunnen verkopen"

Privéleven
Dilan heeft buiten haar werk weinig behoefte om in de schijnwerpers te staan. Zo bleef ze de eerste twee jaar weg van de rode loper. Ze wil haar privéleven bovendien afschermen en heeft daarom geen Twitter- of Facebookaccount. Inmiddels doet Yurdakul wat meer water bij de wijn. Ze weet dat je als BN'er nou eenmaal wat meer van jezelf moet laten zien. "Het hoort er ook bij. Je moet gezien worden. Je moet ook een deel van jezelf kunnen verkopen," zei de actrice.


Ster advertentie
Ster advertentie