FunX

FunX @ Noorderslag, Grunn

  1. Newschevron right
  2. FunX @ Noorderslag, Grunn
Wappie Grunn? Voor de derde keer op rij bezoekt FunX het hoge noorden tijdens het Noorderslag Festival. Aanstaand weekend pakt Groningen weer muzikaal uit. En natuurlijk is FunX daar ook bij aanwezig. Vrijdag strijkt een groepje programmamakers en reporters neer in Grunn en proeven zij de sfeer in de stad tijdens live programma's.



Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur komen de programma's live uit discotheek The Palace in Groningen. In de mobiele studio bijten John Williams en Claire Marie het spits af tijdens FunX Five en geven daarna het stokje door aan Q-Bah en Riza in Weekend WaX. In Weekend WaX vrijdag natuurlijk de artiesten die on stage staan tijdens het Noorderslag Festival, maar ook Blaxtar. Hij releaste vorige week exclusief zijn nieuwe videoclip op FunX.fm en hij vertelt er alles over in de studio.

Maar natuurlijk komt FunX niet alleen! The Partysquad, Don Diablo en The Opposites reizen mee af naar het noorden, en geven een spetterend optreden tijdens Eclectic Kings (23.00 - 05.00 uur) in discotheek The Palace in de stad. Geen tijd om ook mee te gaan naar Grunn? Stem dan vrijdagavond je radio af op FunX, want The Partysquad en Don Diablo komen live bij jouw de huiskamer in vanuit Groningen! Lees meer in het persbericht.


Afgelopen weken gaf The Partysquad je gratis cadeautjes op FunX.fm. En je hebt er nog één tegoed van de Bazen van de Club... de laatste gratis downloadable track vind je vanaf vrijdagavond 21.00 uur hier, op FunX.fm. Heb je de vorige drie nog niet gedownload? Dat doe je hier!

FunX live vanuit The Palace, Groningen:
17.00 - 19.00 uur FunX Five ft. John Williams
19.00 - 22.00 uur Weekend WaX met Q-Bah en Riza
22.00 - 24.00 uur The Partysquad
00.00 - 01.00 uur Don Diablo

Eurosonic & Noorderslag
Weten wat er allemaal te doen is in Groningen vanaf aanstaande donderdag? Check hieronder de timetables!
Eurosonic donderdag 10 januari
Eurosonic vrijdag 11 januari
Noorderslag zaterdag 12 januari

Noorderslag van voorgaande jaren herbeleven? Check de blog van Q-bah voor filmpjes!

Bezoek ook pressit.nu voor actuele video's uit Groningen.


CHECK NU HIER ALLE PICS & VIDS VAN FUNX OP NOORDERSLAG 2008.

Ster advertentie
Ster advertentie