FunX

Dit had je kunnen doen met het geld dat je uitgaf aan tattoos

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dit had je kunnen doen met het geld dat je uitgaf aan tattoos

Tattoos zijn leuk, maar ook enorm prijzig. Zo hebben sommige FunX-luisteraars voor duizenden euro's aan inkt op hun lichaam staan. En met dat geld kan je natuurlijk ook heel veel andere leuke dingen doen... Wat dan? Dat zochten Giorgio en Vanessa uit. Hieronder lees je wat de luisteraars van Turn Up! met hun tattoo-money hadden kunnen kopen.

€350

Yamilla heeft een tattoo ter waarde van €350. Wat ze daar nog meer van had kunnen doen? Een Playstation 4 kopen, met vier vrienden Burna Boy en Tyga checken op Oh My! Festival én een jaar lang elke dag naar de Efteling.

€1600

Marlinda heeft voor €1600 aan tattoos op haar lichaam staan. Giorgio en Vanessa vertelden haar dat ze dat geld ook had kunnen spenderen aan zestien parfumflesjes en vliegtickets naar Ibiza voor zichzelf en zeven vrienden. Daarna zou ze nog genoeg budget overhouden om twee jaar lang elke dag kipnuggets te eten.

€3500

Wynton zit flink onder de inkt: hij heeft in totaal €3500 aan tattoos. Leuk, maar voor hetzelfde geld had hij op een tweedehands Kawasaki motor rond kunnen rijden. Ook had hij zeven jaar lang elke dag een blikje energiedrank kunnen drinken en vier jaar lang alle wedstrijden van Feyenoord, PSV én Ajax kunnen bezoeken. Maar ja, een tattoo blijft voor altijd zitten.

€5000

Dennis is flink losgegaan in de tattooshop. Voor de €5000 die hij daar heeft gespendeerd, had hij flink wat van de wereld kunnen zien. Zo had hij zeven keer romantische kunnen overnachten in een zeven (!) sterren hotel in Dubai om vervolgens met vijf personen door te vliegen naar Hawaii. Terug in Nederland had hij nog 70 keer van de Euromast kunnen abseilen.

€10.000

Brian is de grootste tattoo spender. Zijn tattoos zijn bij elkaar maar liefst €10.000 waard! Giorgio en Vanessa herinnerden hem eraan dat hij van dat geld ook een Rolex had kunnen kopen die geen 'tiktok' zegt. Dan had hij nog geld overgehouden voor tien ritjes met de Uber van Maastricht naar Groningen én hij had tien schaamlipcorrecties kunnen betalen. Tja, het is maar net waar je prioriteiten liggen...

Ster advertentie
Ster advertentie