FunX

Giorgio emotioneel door verhaal eenzame Starlen: ''17 en geen vrienden, dat raakt me''

  1. Newschevron right
  2. Giorgio emotioneel door verhaal eenzame Starlen: ''17 en geen vrienden, dat raakt me''

De temperaturen zijn nu gedaald, maar vorige week zaten ze nog dik tegen de veertig graden aan. Tijdens zulke dagen is het natuurlijk lekker om aan het strand te gaan liggen met een paar vrienden, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Turn Up! spraken Giorgio en Vanessa de zeventienjarige Starlen, die niet veel vrienden heeft en dus niet naar het strand kon.

geen vrienden

Giorgio en Vanessa waren benieuwd naar de plannen van de luisteraars tijdens de hittegolf en kregen de zeventienjarige Starlen aan de lijn. De luisteraar vertelde dat hij waarschijnlijk gewoon gaat gamen op z'n kamer. De jongen wilde eigenlijk heel graag naar buiten, maar zijn moeder is naar eigen zeggen 'een beetje lui', dus dat zou niet gebeuren. "Maar vrienden misschien?", vraagt Vanessa, waarop Starlen antwoordde dat hij eigenlijk niet zoveel vrienden heeft.

oproep

Giorgio en Vanessa namen geen genoegen met het feit dat Starlen geen vrienden heeft, dus deden ze een oproep op de radio. "Er moeten toch mensen zijn die nu luisteren en denken, 'Ik ga de komende dagen ook naar het strand en als Starlen dat leuk zou vinden, mag hij mee'?" Luisteraar David kon zich in het verhaal vinden, omdat hij vroeger hetzelfde meemaakte. Daarom besloot hij Starlen uit te nodigen om een dagje met hem te gaan karten.

"Ik heb zelf nog wat kaarten over voor paintball karten, airsoft karten en go karten en die wil ik hiervoor wel gebruiken."

emotioneel

Starlen zag dit wel zitten en dus besloten Giorgio en Vanessa het te regelen. Achteraf belde Giorgio nog even met de jongen en toen hij daarover vertelde, werd hij in een keer emotioneel.

"Hij was ├ęcht heel blij. [...] Dan ben je zo jong en heb je geen vrienden. Ik heb dat zelf nooit gehad, dus ik kan me dit niet voorstellen. Ik had hem aan de lijn en hij reageerde zo blij en emotioneel. [...] We moeten meer naar elkaar omkijken. Hoe kan het nou dat zo'n jongen geen vrienden heeft? Ik vind het echt bizar."

Starlen reageerde op het fragmentje dat op Instagram werd geplaatst en vertelde dat dankzij Giorgio en Vanessa zijn vakantie veel beter is. Daar doen we het voor!

Ster advertentie
Ster advertentie