FunX

Josylvio wordt vader van een jongetje!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Josylvio wordt vader van een jongetje!

Er komt een kleine Josylvio! De rapper maakte dit bekend in de Woordenschat-podcast die vandaag online is gekomen op Spotify dat hij vader wordt. Hij verklapt ook al dat hij een jongetje gaat krijgen. Op Instagram post hij zelfs al een echo van de toekomstige kleine.

''MY LOVE, MY LIFE, MY EVERYTHING. We wachten op je. Alhamdoulilah. ❤️''

Van jongeman naar een man

"Ik ben van een jongeman naar een man aan het gaan in het gevoel zelf", vertelt hij. Als hem gevraagd wordt waar hij dat dan in ziet, begint Josylvio te lachen: "Ik ben wel aan het fiksen dat ik een huisje, boompje, beestje heb, zeg maar".

"Ik ben al een tijdje met iemand die mij heel gelukkig maakt. Die zit lekker bij mij thuis en... die heeft een hele grote buik inmiddels!"

Een moment later bevestigt de rapper dat er dus inderdaad een baby komt, waarop hij luid klappend door de crew van het programma wordt gefeliciteerd. Ook bevestigt dat de kleine Josylvio een jongetje wordt. "Ik kan niet wachten man", zegt hij dolblij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ruimte

Josylvio beseft heel goed dat er ruimte moet worden gemaakt voor zijn vaderschap. "Maar ik moet zeggen dat ik een hele sterke vrouw aan mijn zijde heb, die ook beseft wat ik doe, hoe ik leef, dat ik nachtenlang in de studio ben."

"Je moet ook tot een soort van compromis komen, wil je settelen met iemand als ik. Zij weet waar ze aan is begonnen en dat er heel veel op haar schouders komt te liggen in deze situatie."

De juiste persoon

In de podcast hebben ze het daarna over de liefde. Josylvio vertelt dat hij liefde heel belangrijk vindt, "Maar je moet wel de juiste persoon vinden."

"Ik denk dat heel veel mensen zich soms vergissen in liefde. Het is veel meer dan kriebels in je buik elkaar leuk vinden en je tot elkaar aangetrokken voelen. Je moet ook weten met wie je kunt settelen en met wie je eventueel kinderen kunt krijgen. Dat zijn hele belangrijke dingen."

Ster advertentie
Ster advertentie