Up 2 Date

Josylvio, Snelle en Yung Felix strijden om MTV EMA

foto: YouTube: Hella Cash
  1. Newschevron right
  2. Josylvio, Snelle en Yung Felix strijden om MTV EMA

Josylvio is een van de vijf artiesten die kans maakt op een MTV EMA in de categorie Best Dutch Act 2019. Die strijd gaat hij aan met Snelle, Yung Felix, Maan en Nielson. De EMA's worden op 3 november in het Spaanse Sevilla uitgereikt. Een internationale prijs die iedere artiest wel in zijn prijzenkast zou willen! In Start belde Fernando met Josylvio om naar zijn verwachtingen te vragen.

In shock

Josylvio had de nominatie totaal niet verwacht en was dan ook totaal verrast. Op de vraag van Fernando wat deze nominatie voor hem betekent, antwoordt hij: "Ik ben in shock man op deze dinsdagochtend. Ik had nooit over die hele prijs nagedacht. Het is lauw als je op die manier voor iets genomineerd wordt. [...] Ik vind het echt een dope prijs, het lijkt me heel dope om dit te winnen. Het is een grote eer."

Genomineerden

Fernando vroeg Josylvio nog op wie hij zelf zou stemmen als hij niet op zichzelf zou kunnen stemmen.

"Ik denk Yung Felix of Snelle. Ik ga al way back met Yung Felix dus ik gun het hem ook heel erg. En Snelle heeft gewoon geknald dit jaar. Gotta show love naar de mensen in mijn industrie toch."

Uitreiking

De winnaar van de award wordt tijdens een preparty in Amsterdam bekendgemaakt die op 28 oktober plaatsvindt in het Westergastheater.

Ster advertentie
Ster advertentie