Artiest

Maan

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. Maan
Maan won in 2016 The Voice Of Holland en heeft de populariteit die dat opleverde om weten te zetten in een carrière. Ze is nog maar 20, maar bemachtigde dit jaar wel een plekje op Noorderslag en heeft met 'Blijf Bij Mij' een enorme hit op haar naam staan. She's going places!

The Voice

In 2015 begint Maan de Steenwinkel als deelnemer bij The Voice of Holland waar ze binnen no-time zichzelf naar de finale zingt. Ze wint 'm en brengt daarna eigen muziek uit waarmee ze zichzelf verder op de kaart zet. TVOH was een springplank voor Maan, maar inmiddels breekt ze zichzelf daar al aardig los van. 

Zo liepen haar singles 'Perfect World' en 'Ride It' al lekker, maar met nummers als 'Pockets Full Of Change' en 'Blijf Bij Mij' is Maan groter dan ooit!

Maan ft. Ronnie

Ronnie Flex kwam Maan een keer tegen op een feestje en sprak haar aan over een track die ze met Sevn Alias gemaakt heeft. Die vond hij tof, dus Maan grapte dat ze ooit ook wel eens met Ronnie zou willen samenwerken. Maan: "Ik dacht, dat wil hij toch nooit! Maar een maand later zaten we in de studio voor 'Blijf Bij Mij'!"

De samenwerking bleek een goede stap: 'Blijf Bij Mij' is wekenlang een enorme hit en tilt Maans bekendheid naar een nog hoger niveau.

Noorderslag

Maan stond afgelopen januari voor het eerst op Noorderslag in Groningen. Dat was best wel een moment voor haar: "Ik voel me een beetje het groentje daar, dat ik ben uitgenodigd is echt fantastisch. Wauw!"

Daarnaast tourt Maan dit jaar met haar AM/PM clubtour door Nederland, voor het eerst met een volledige liveband.