FunX

Charlie & Chloë: 25+ers spelen puberzusjes

  1. Newschevron right
  2. Charlie & Chloë: 25+ers spelen puberzusjes
Soms wordt je helemaal gek van familieleden, Charlie Dagelet en Chloë Leenheer hebben daar vanaf zondag wekelijks last van in de nieuwe serie Zusjes. De 25-plussers spelen in de dramaserie twee opgroeiende pubermeisjes die hun eigen pad kiezen, terwijl de ouders langzaam hun grip verliezen.

Puberende volwassenen

Fernando vroeg Charlie en Chloë in Start hoe twee volwassen vrouwen een stel puberende meisjes kunnen spelen. Charlie gaf daar direct antwoord op: "Ik ben een klein meisje met een hoge stem en de regisseur helpt je ook zodat het geloofwaardig is wat je doet." Chloë voelt zich af en toe nog steeds een puber: "Iedere keer als ik drank ga kopen, vragen ze nog om mijn ID."

GTST door crisis

De financiële crisis raakt iedereen, zo ook de acteerwereld. Toneelgezelschappen verdwijnen en er is dus steeds minder werk voor acteurs. Bij Chloë loopt het zelfs zo hoog op, dat ze soms klusjes aanneemt die ze anders niet zou doen: "Als je nu aan mij vraagt of ik GTST zou doen, dan had ik jaren geleden 'Nee' gezegd, maar nu denk ik 'ach, ik weet het niet'. Je moet je toch wat aanpassen denk ik."

De eerste aflevering van Zusjes wordt op 27 oktober om 18.55 uur uitgezonden op Nederland 3. Bekijk hieronder alvast de trailer.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie