FunX

Knallend 2009 afgesloten

  1. Newschevron right
  2. Knallend 2009 afgesloten
FunX sloot knallend het jaar af met een speciale Nieuwjaarsprogrammering. Natuurlijk hoort hier de jaarlijkse XChart Top 100 en de JaarMiX door dj Idriss bij. Ook was het party time tijdens de MiX Marathon met exclusieve mixes van onder andere Quintino, Ryan Marciano en Sunnery James.

Check 't hier
en blik terug op de afsluiting van 2009 met vele cadeautjes voor jou!

XChart Top 100
Natuurlijk blikken we terug op het afgelopen jaar met de jaarlijkse XChart Top 100. De toplijst met de allergrootste FunX hits van 2009 met onder andere Winne, Jayh, Pussycat Dolls en vele anderen.

Check nu wie er in de XChart Top 100 genoteerd staan.MiX Marathon
Op Oudejaarsdag was het party time op jouw radio. Tijdens de MiX Marathon van maar liefst vijf uur genoot je van de lekkerste mixes van je favoriete dj’s zoals Quintino, Vato Gonzales, Waxfiend, Tony Cha Cha, Ryan Marciano en Sunnery James. Allemaal doken zij speciaal voor jou de studio in om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Exclusief op jouw radio!

Luister ze hier allemaal terug!


JaarMiX 2009
Check de grootste hits in één uurmix in de JaarMiX 2009 door dj Idriss! Tracks als Tuintje In Mijn Hart, Down, When Love Takes Over en Boom Boom Pow komen allemaal voorbij. Zo 2009, maar wel lekker om je oude herinneringen mee op te halen.

De JaarMiX 2009 luister je hier!


Cadeautjes...

De hele maand december trakteerde FunX jou op gratis downloads. En nog steeds, want al deze cadeautjes blijven gewoon beschikbaar! Download gratis lekkere tracks van jouw favoriete artiesten zoals Ali B, Dio, Suzanna Lubrano, Flinke Namen, Don Diablo en nog veel meer.

Check alle cadeautjes op een rij.Speciale programmering
Tijdens Kerst en Oud & Nieuw luisterde je naar een speciale programmering op jouw radio. Zo kon je onder andere gratis bellen met jouw dierbare in het buitenland tijdens Kerstbellen, knalde we je radio uit met X-Mas Music MiX en de X-Mas MiX door dj Fai-Oz en blikte ClassX terug op de Kersthits van voorgaande jaren.

Ook rondom Oud & Nieuw was er veel te bleven op jouw radio. Naast de XChart Top 100, de JaarMiX 2009 en de MiX Marathon luisterde je naar een terugblik van nieuwsfragmenten van het afgelopen jaar in Start en checkte je een overzicht van The Best of FunXtra op Oudejaarsdag.

Meer 2009 lijstjes...

Liefhebbers voor Latin muziek, HipHop, Turkse pop of Arabische raï opgelet! Ook voor deze muziekstijlen zijn er toplijsten gemaakt met de lekkerste tracks van het afgelopen jaar. Bekijk ze hier:
- Beste Latin tracks 2009
- Lijn50 met de beste hiphop uit de VS van 2000 t/m 2009
- Arabsounds Top 100
- Beste Turkse nieuwkomer 2009
Ster advertentie
Ster advertentie