FunX

FunX privacy verklaring

  1. Newschevron right
  2. FunX privacy verklaring
FunX is eigendom van FunX BV (hierna: FunX).

Voor FunX is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt FunX zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.Het doel van deze privacy verklaring is u te informeren over de manier waarop FunX gebruikmaakt van de persoonsgegevens die over u worden verzameld op deze website en hoe u deze gegevens kunt wijzigen of laten verwijderen.

Deze privacy verklaring heeft alleen betrekking op deze website en niet op andere websites waarvoor op deze site links worden aangeboden.

Vastleggen en verwerking van persoonsgegevens
FunX verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens waaronder uw voor- en achternaam, e-mail adres, telefoonnummer, geboortedatum en woonplaats voor de volgende doeleinden:
(i) om u te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen FunX;

Uw rechten
U kunt met het oog op bovengenoemde op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen. Hiertoe kunt u een e-mail versturen met vermelding van uw naam en adres aan de helpdesk op: info (at) funx.nl

Beveiliging gegevens
FunX maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.

Wijzigingen
FunX behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Wijzigingen of aanvullingen op de privacy verklaring worden hier gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig de privacy verklaring. Als u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, neemt u dan contact op met:

FunX BV te Rotterdam

Deze privacy verklaring is aangepast op 24-03-2011
Ster advertentie
Ster advertentie