FunX

Zwart Licht laat exclusieve muziek van hun nieuwe album horen!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Zwart Licht laat exclusieve muziek van hun nieuwe album horen!

Na het album Leeroy Draait Door was het vijf jaar stil, maar de mannen van Zwart Licht (Hayzee, Leeroy en Akwasi) hebben goed nieuws voor hun fans. Binnenkort droppen ze eindelijk een hun langverwachte album en als we de Zwart Licht mogen geloven wordt dat vuur!

album

Het album is al af vertelt Hayzee. Maar hoe klinkt het nieuwe album van Zwart Licht eigenlijk? "Het is wel die Zwart Licht feeling, maar we zijn wel muzikaal gegroeid. Ik durf wel te zeggen dat mijn beats nu beter zijn!", zegt Hayzee. "Die groei is terug te horen op het album", vult Leeroy aan. Niet alleen Zwart Licht heeft zich ontwikkeld, maar de hele Nederlandse hiphop. "Hiphop is van een kind een volwassen persoon geworden", zegt Leeroy. "Het is mooi om te zien dat het zo groeit en dat artiesten nu populair kunnen zijn". Toch heeft de groei en de ontwikkeling van de Nederlandse hiphop geen invloed gehad op de muziek van Zwart Licht. "We doen gewoon wat wij tof vinden", vertelt Akwasi. "Met het nieuwe album keren we terug naar het fundament, naar het eerste album. Maar wel met een 2018 sound."

showcase

Vanavond geven de guys van Zwart Licht een exclusieve showcase in de Melkweg. Ze zullen heel veel tracks live laten horen. "Het is nieuw en f*cking spannend", zegt Akwasi. "Het is een soort showcase, maar tegelijk ook een soort luistersessie. Ik kan niet teveel zeggen, maar het is vanavond aan de fans..." Gelukkig is Zwart Licht zo aardig geweest om al een aantal gloednieuwe tracks exclusief te laten horen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie