FunX

Nelson Freitas was onzeker over album

  1. Newschevron right
  2. Nelson Freitas was onzeker over album
Nelson Freitas heeft afgelopen week zijn splinternieuwe album Elevate gelanceerd. De zouk zanger was vanochtend te gast in de studio om meer over de totstandkoming van deze cd te vertellen.

Nelson is normaal gesproken nergens onzeker over, maar het uitbrengen van dit album bracht wel wat onzekerheid naar boven. "Als je zelf iets in je eigen studio maakt dan weet je niet hoe dat ontvangen wordt, ik ben best wel onzeker geweest over hoe mensen dit gaan accepteren," vertelde Freitas. Van deze cd vind je de nummers 'Bo Tem Mel' en 'Certeza' terug in de Xtips. Vorig jaar stond ook de single 'King of the World' in de lijst.

Roem in 't buitenland
Deze week won Nelson de Cabo Verde Music Award voor 'Beste Video' van het nummer Simple Girl. Dit is de derde en belangrijkste award die de zanger in de wacht heeft weten te slepen. "Ik moet zeggen dat Kaapverdiaanse artiesten in onze genre niet altijd het respect hebben gehad in Kaapverdië. Deze award is binnen en ik heb het gevoel dat dit het begin is van heel veel," aldus Freitas.

Certeza Videoclip
De derde videoclip van het album, Certeza, verschijnt binnenkort. De zanger verklapte dat mensen een sexy clip kunnen verwachten. "Het is in een club geschoten. We hebben vier verschillende ladies neergezet; eentje is een bruid op een schommel en de ander is een jungle lady. We hebben een vrouwelijke dj die echt twee platen op haar borsten heeft en in haar haar. Het is een sexy nummer," aldus Nelson

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F83205177"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie