FunX

De geboorte van de Start Sandwich

  1. Newschevron right
  2. De geboorte van de Start Sandwich
Vanochtend ging de afslankgoeroe Mathijs Vrieze speciaal voor Start een eigen FunX Start Sandwich klaarmaken. Ik was benieuwd of Mathijs met de restjes uit de FunX koelkast (avocado, bruinbrood, kipfilet en sla) toch iets speciaals dat gezond en lekker is kon maken.

Het is hem gelukt hoor! De Geboorte van de ”Start Sandwich”is een feit. Kijk zelf en tast toe!Begin 2008 verscheen het eerste boek van Mathijs Vrieze: ‘Lekker eten en gezonder afvallen’ waar inmiddels meer dan 50.000 exemplaren van zijn verkocht. Ook zijn tweede boek: ‘Lekker en gezond koken met Mathijs’ is een groot succes.

Al op jonge leeftijd was Mathijs te vinden in de keuken. Hij volgde een koksopleiding en maakte zich uiteindelijk de fijne kneepjes van het vak eigen bij een aantal aansprekende restaurants. Mathijs werd door collega´s in de keuken vaak `Jamie´ genoemd door zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Verder heeft hij iedere donderdag zijn eigen pagina in dagblad Metro ‘Eten & Drinken’ en kookt hij iedere werkdag “een makkelijke, gezonde en niet dure maaltijd” bij RTL Vandaag.

Ster advertentie
Ster advertentie