FunX

Digitzz: "Ik zou voor geen 'katjing' m'n fro scheren, fuck that"

  1. Newschevron right
  2. Digitzz: "Ik zou voor geen 'katjing' m'n fro scheren, fuck that"

Digitzz is Awesome. Vanavond is de release van zijn derde EP: Thank God It's Froday, hij is pas benoemd tot Serious Talent, hij werkt samen met de Amerikaanse zanger Kameron Corvet en vanmorgen verklaarde de rapper zijn schatje Veronica opnieuw de liefde bij Fernando in Start.

Er is waarschijnlijk een hoop 'Katjing' in aantocht met al het toffe dat nu op het Digitzz-pad terecht komt. "Ik ben super excited over mijn benoeming tot Serious Talent. Wat het ook is, ik ben ready ervoor!" Digitzz is ook helemaal klaar voor zijn releaseparty in de Paradiso. Daarvoor is Kameron Corvet vanuit Atlanta overgevlogen. "Een aantal nummers gaan we samen doen."

Mocht je nog nooit van hem gehoord hebben, leer hem hieronder dan maar even goed kennen. Hij blaast je weg! Digitzz en Kameron Corvet kennen elkaar via het producersteam Soulsearchin'.


Awesome zomerremix
"Waar heb je die gevonden?", vroeg Digitzz verbaasd aan Fernando. Hij liet namelijk een stukje horen van een Awesome zomerremix. "Ik weet dat het niet op de EP staat en ook niet op spotify." De rapper vertelde dat de remix inderdaad gemaakt is, maar zelfs hij heeft de definitieve versie nog niet gehoord.

Digitzz besprak natuurlijk ook de nummers die wel op zijn nieuwe EP staan. Fernando liet vanmorgen al stukjes van een aantal tracks horen.


Natuurlijk had de Nederlands/Amerikaanse rapper ook een live performance beloofd. Zo gezegd, zo gedaan! Katjing, samen met Kameron Corvet.


Katjing-dilemma met Digitzz en Veronica
Voor hoeveel Katjing zou Digitzz een naaktfotoshoot doen voor een gerenommeerd homoblad als de L'HOMO van de LINDA? Voor hoeveel katjing zou hij zijn fro afscheren? En voor hoeveel Katjing zou hij een naaktshoot doen samen met Veronica in een kalender? Benieuwd naar de antwoorden? Check het hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie