FunX

Jamy Meissen (UWV) bepaalt zijn eigen richting

  1. Newschevron right
  2. Jamy Meissen (UWV) bepaalt zijn eigen richting
Op zoek naar een baan als incassomedewerker? Afgelopen zondag kon je in Hi5 solliciteren naar die functie. Jamy Meissen (30) is communicatieadviseur bij het UWV WERKbedrijf (voormalig CWI) in de regio Groot Amsterdam.

Hij nam een vacature mee van bedrijven die via het UWV WERKbedrijf incassomedewerkers zoeken. Jamy probeert in zijn werk mensen te verbinden en heeft daarom tijdens zijn studie communicatiewetenschap bewust gekozen voor een stage bij het UWV.

Scriptie afmaken
Na zijn stage kon hij daar blijven werken in verschillende communicatiefuncties. Ook al begon Jamy in 1998 aan zijn studie, pas twee jaar geleden rondde hij die af. Hij dacht zijn scriptie wel te kunnen maken naast zijn baan bij het UWV. Dat bleek niet zo te zijn, maar toen hij eenmaal besloot dat hij het gewoon moest doen, was het ook snel gebeurd. Zijn passie is dan ook: doen wat je wilt doen en je eigen richting bepalen.

Vacature
Welke ambities Jamy heeft, waarom hij vindt dat je moet oppassen met geld lenen en welke gebeurtenis ervoor heeft gezorgd dat hij nog meer uit zijn leven wil halen, vertelde hij op zondag 14 maart in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Ook nam hij een vacature mee waarop live tijdens de show gesolliciteerd kon worden. Na een opleiding van een week kunnen incassomedewerkers in spé geplaatst worden bij verschillende werkgevers.

Luister hieronder terug of luisteraar Gaithrie langs mag voor een vervolggesprek:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201003141700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie