FunX

Yes-R stopt met radioshow op FunX

  1. Newschevron right
  2. Yes-R stopt met radioshow op FunX
Helaas heeft Yes-R anno 2009 zo veel optredens, dat hij zijn radio-microfoon noodgedwongen aan de wilgen moet hangen. In FunX Five vertelde hij zondag 11 januari, dat er wel prachtige nieuwe projecten aankomen. En Yes-R blijft kind aan huis bij zijn favoriete radiostation. "Ik vind het echt jammer", vertelt de Amsterdamse rapper over zijn vertrek. "FunX is mijn familie geworden. Hier leerde ik live radio maken. Soesi B en ik kijken terug op een supertijd. Maar helaas staat de agenda in 2009 net iets te vol om dat te blijven doen."

Vlak na de lancering van het album Zakenman (2007), sloten Yes-R en FunX de handen ineen. De rapper was een graag geziene gast in programma's als Weekend Wax en Start. Hij was ook te zien in de FunX tv-commercial, samen met zijn neef Ali B en de Amerikaanse ster Akon.

Yes-R wilde graag een vernieuwde radioshow maken met zijn goede vriend en collega Soesi B. En FunX wilde de luisteraars en fans graag een kans geven om direct contact te hebben met de jonge artiest, die toen al meerdere hits had gehad in de XChart. Zo onstond FunX Five featuring Yes-R, een spectaculair programma waarin je alle nieuwtjes over Yes-R en zijn vrienden hoorde, waarin sport centraal stond en waarin nieuw talent een plek kreeg.

Maar aan alle goede dingen komt een einde. Yes-R stopt deze maand helaas met zijn radioshow vanwege tijdgebrek. De komende maanden stort de rapper zich volledig op zijn optredens. "Wie weet dat ik in de toekomst weer radio kom maken bij FunX maar zoals het er nu naar uitziet is er simpelweg geen tijd voor", meldt Yes-R in zijn show. Hij kijkt wel uit naar toekomstige bezoeken: "Ik zal altijd op FunX te horen zijn. FunX is mijn family!"

Op zondag 18 januari maakt Yes-R een speciale afscheidshow, met highlights van het afgelopen anderhalf jaar. FunX Five featuring Yes-R en Soesi B, zondag 17.00-19.00 uur.

Beluister hier Yes-R's toelichting op zijn vertrek:
{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/blogs/yesr_weg_bij_funx.mp3{/mp3remote}

Ster advertentie
Ster advertentie