FunX

Timor zoekt klassiek geschoolde danseres

  1. Newschevron right
  2. Timor zoekt klassiek geschoolde danseres
Timor Steffens is bezig met een concept video. Hij is daarom op zoek naar een vrouwelijke danseres. "Als iemand goed is in ballet of moderne dans, kan je me op social media hitten. Wie weet ben jij dan onderdeel van de video," vertelde hij vanmiddag in Fresh 'n Up.Tot nu toe heeft hij al een violist, spoken word artiest en de Rotterdamse b-boy Willy benaderd. Nu mist hij alleen een klassiek geschoolde danseres om een duet mee te maken voor het goede doel.

Ambities

"M'n wensenlijst is best wel lang, ik ben nog zeker niet uitgeleerd. Ik wil mezelf nog ontwikkelen als choreograaf en artistic director om nog meer m'n eigen stijl te krijgen. Ik heb ook ambities als acteur. Ik neem acteerlessen in Amerika." Het is nu nog moeilijk voor Timor om alles tegelijk te doen. Hij vindt dat hij zich wel op één ding tegelijk moet focussen.

Fashion

Timor is ook bezig met z'n eigen fashion line. Hij heeft gekozen voor snapbacks met statements. Steffens wil mensen er niet alleen dope uit laten zien, maar hij wil ze ook motiveren. Timor droeg tijdens de uitzending zelf ook een snapback met de hashtag TurnUp.Tijdens Fresh heeft Timor Morad en Shay geleerd hoe ze op het nummer Drop That NaeNae van We Are Toonz moeten dansen. Wie heeft het beter gedaan, Morad of Shay?
Ster advertentie
Ster advertentie