FunX

Soufiane van Life After Football bij Lijn5 met Zarayda

  1. Newschevron right
  2. Soufiane van Life After Football bij Lijn5 met Zarayda
Is er leven na voetbal? Blijkbaar wel, want sinds maart ligt het sportmagazine LAF, afkorting voor Life after Football, in de winkel. Dit is een initiatief van Soufiane Asafiati en oud-international Regi Blinker.
In Lijn5 met Zarayda namen Venz en Delano het maandagavond van haar over en gingen in gesprek met Soufiane. Lijn5 met Zarayda hoor je op maandag van 20.00u. tot 23.00u. op FunX Landelijk, ook te beluisteren via de kabel.

In eerste instantie werd het blad exclusief voor profvoetballers en oud-profvoetballers gemaakt. Maar nadat er vorig jaar ook een vrouwen versie uit is gekomen ligt het blad nu in de winkel voor de 'regular guy'. Het laatste nieuws is dat Life After Football nu ook definitief wordt opgezet in Groot-Brittanië.

Daarom belden Venz & Delano met oud-internationals Regi Blinker en Michael Mols over hun leven ná hun sportcarrière. Zijn ze in een zwart gevallen, of hebben ze juist een nieuwe uitdaging gevonden?

Ook in de muziek hebben artiesten niet het eeuwig leven. Over 'Life after rap' belden Venz & Delano met Salah Edin om hem te vragen naar zijn toekomstvisie. Ook hangt DIO met zijn visie aan de telefoon.

Verder natuurlijk Shownieuws en de Hardt Of Hardt Niet: de rubriek waarin een opkomend artiest advies en tips krijgt van een professional.

Je kunt hier de show van Lijn5 met Zarayda naluisteren op de site van Lijn5!

Ster advertentie
Ster advertentie