FunX

Monica Geuze over Chivv: "Er is nog nooit iemand zo hard voor mij gegaan"

  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze over Chivv: "Er is nog nooit iemand zo hard voor mij gegaan"

Monica Geuze begon ongeveer twee jaar geleden met haar YouTube-kanaal en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste influencers van Nederland. Onlangs bracht ze haar eerste boek My Way uit. Ouassima ging bij haar langs om haar te spreken over haar boek en natuurlijk ook om te vragen hoe het nu precies tussen Monica en Chivv zit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boek

My Way staat hoog op de bestsellerlijst. Het boek van de 22-jarige YouTuber gaat over haar weg naar succes en hoe ze nu in het leven staat. Maar is een autobiografisch boek niet een beetje te vroeg op je tweeëntwintigste?

"Het is niet dat ik denk dat ik het op mijn tweeëntwintigste al heb gemaakt. Ik sta juist aan het begin, maar het leek me leuk om een boek te maken."

In het boek geeft Monica ook aan dat ze niet gezien wil worden als iemand met een voorbeeldfunctie: "Ik vind het gek dat als iemand opeens bekend wordt, dat diegene dan moet letten op wat hij of zij doet. Ik ga mezelf niet aanpassen". Ze is er wel bewust van dat ze veel jonge kijkers heeft, maar volgens Monica is het niet haar taak om hen op te voeden.

"Als mensen vinden dat kinderen niet naar mij moeten kijken, dan moeten de ouders dat zelf tegen hun kinderen zeggen. Illegale dingen doe ik sowieso al niet, maar verder film ik alles."

Relatie

Helaas is de relatie tussen Monica en Lars Veldwijk over. Door de grote afstand hebben zij besloten er een punt achter te zetten. "Maar we zijn nog steeds verliefd op elkaar, als hij weer terug is in Nederland komt het misschien nog goed". Monica sluit dan ook niet uit dat ze ooit nog met hem gaat trouwen en kinderen zal krijgen.

Daten

Het is inmiddels wel duidelijk dat Monica wel één hele grote aanbidder heeft. Chivv steekt niet onder stoelen of banken dat hij heel graag iets met Monica zou willen hebben. Hoewel Chivv niet haar type man is, vindt ze het wel gedurfd van hem dat hij zo toegewijd is: "Het is echt dedication, er is nog nooit een man zó hard voor mij gegaan". Maar als het nummer 4x Duurder in de club komt en de line over Monica te horen is, dan zorgt dat wel voor ongemakkelijke momenten.

"Aan de ene kant is het grappig, maar andere kant is het wel een beetje gênant. Als het nummer in de club voorbij komt dan schaam ik me. Dan kijk ik ongemakkelijk naar beneden."

Ster advertentie
Ster advertentie