FunX

Gamekings naar New York voor PS4?

  1. Newschevron right
  2. Gamekings naar New York voor PS4?
Gameking JJ vertelde vanmorgen in Start dat één van hun crewleden aankomend weekend naar New York afreist om op 20 februari de persconferentie van Sony bij te wonen. Volgens geruchten presenteert de elektronicagigant dan de nieuwe Playstation.

Sony kan nu wel een boost gebruiken gezien het bedrijf een omzetdaling heeft van maar liefst 83 procent. "Ze verkopen beduidend minder PSVita's. Ze hebben ook minder PS3's verkocht dan gedacht en met name heel veel minder games," aldus JJ. Het laatste half jaar zijn er geen exclusieve games voor de PS3 meer uitgekomen. In maart en mei worden weliswaar twee grote games gereleast; God of War: Ascension en The Last Us.

Dead Space 3
Volgens JJ weet Dead Space 3 zich te onderscheiden van de gemiddelde shooter doordat het behoorlijk griezelig is. Er zitten bovendien niet veel vijanden in. Maar de tegenstanders die er wel zijn, zitten op het donkere ruimteschip goed verstopt zodat je regelmatig verrast wordt en moet schrikken: "Hier zit veel spanning en suspentie in. Het is echt een aanrader om uit te proberen"

Aliens: Colonial Marines
Aliens: Colonial Marines ligt na regelmatig uitgesteld te zijn op 12 februari eindelijk in de winkels. De game werd 6 tot 7 jaar geleden al aangekondigd. Daardoor is ook een beetje aan het spel te zien dat het wat gedateerd is; er wordt gebruik gemaakt van een oudere engine. Volgens JJ is het niet de mooiste game die er is maar als je fan van Aliens bent, dan is het een leuke game om te spelen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78360945"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie