FunX

Robin had seks met collega in sportschool: "De behandelkamer ging op slot en dan.."

foto: Foto ter illustratie | Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Robin had seks met collega in sportschool: "De behandelkamer ging op slot en dan.."

Is het oké om te daten met een collega of niet? Dat was de grote vraag vanochtend tijdens Dating Dilemma in Start met Fernando. Luisteraar Robin vertelde dat ze daar geen problemen mee heeft. Sterker nog, ze deed zelfs boemboem-dingen op haar werk met een collega.

Drankjes tijdens werkuitje

Robin begon vorig jaar met haar werk als fysiotherapeut bij een sportschool. "Daar zag ik een hele knappe jongen met een heel lekker lichaam. Toen heb ik er werk van gemaakt", vertelde Robin. Haar doel was vanaf dat moment duidelijk: ze moest en zou die knappe collega krijgen.

Tijdens een werkuitje pakte Robin haar kans en begon ze met haar collega te flirten. "We hadden wat drankjes op en uiteindelijk is hij bij mij thuis beland." Thuis bij Robin werd er wat gefriemeld en onderging haar collega een succesvolle auditie door in bed een goede indruk achter te laten. De dag na het gefriemel bij Robin thuis kwam ze haar collega weer tegen op het werk. "Dat was in het begin een beetje awkward, maar daarna hadden we gewoon iedere dag appcontact en hebben we zes weken gedatet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gekraak in behandelkamer

In gesprek met Fernando vertelde Robin dat er tijdens die zes weken niet alleen thuis, maar ook op werk werd gefriemeld. Zo wilde Robins collega niet alleen zijn rug, maar ook af en toe zijn noten gekraakt hebben in de behandelkamer. "Als fysio heb ik een aparte behandelkamer op werk. Die kan ik op slot doen en dan, ja...", vertelde Robin lachend.

Vrienden

Tot Robins geluk zijn haar collega en zij nog nooit op heterdaad betrapt tijdens het gefriemel op het werk. Het avontuur is overigens alweer ten einde. "Er groeide bij mij geen liefde, dus toen ben ik ermee gestopt." Gelukkig gaan ze nog altijd goed met elkaar om. "Het blijft chill. Soms was het even awkward, maar we zijn nu gewoon vrienden."

Ster advertentie
Ster advertentie