FunX

"Het is leuker om eerlijke kleding te kopen"

  1. Newschevron right
  2. "Het is leuker om eerlijke kleding te kopen"
Als het aan Marieke Eyskoot ligt wordt zo veel mogelijk van alle kleding eerlijk gemaakt. Bij het produceren van dat soort kleren wordt rekening gehouden met werkomstandigheden, milieu en dieren. "Ik vind het ook veel leuker om geld uit te geven aan merken die het zo goed mogelijk proberen te doen. Ik vind het te gek om op die manier met kleren te kunnen omgaan; dat ik weet dat ik er heel leuk uitzie en dat het gewoon goed is gemaakt", aldus kledingexpert Eyskoot tijdens Start.

In het boek met bijhorende app 'Talking Dress' geeft ze meer informatie over eerlijke kleding. Volgens de kledingexpert is er de laatste jaren steeds meer vraag naar informatie over dit soort kleren. Doordat mensen haar vaak om advies vragen en ze het belangrijk vindt mensen hierover te informeren, had ze besloten om het boek te schrijven. "Ik snap eigenlijk niet waarom andere mensen op aarde zouden moeten lijden voor iets wat ik aantrek," aldus Eyskoot.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77773016"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie