FunX

Art Rooijakkers: "Veelverdieners inleveren"

  1. Newschevron right
  2. Art Rooijakkers: "Veelverdieners inleveren"
Presentator Art Rooijakkers vertelde vanochtend in Start dat veelverdieners, wat hem betreft, meer belasting mogen gaan betalen in crisistijd: "In tijden van crisis waarin veel ontslagen vallen bij de Publieke Omroep en de rest van het land, is het geen gekke gedachte dat je als presentator moet inleveren als je ver boven de Balkenende-norm zit."


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102088831&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Operatie NL Fit

Art Rooijakkers was te gast in de ochtendshow omdat hij met een nieuw programma iedereen fit wil krijgen in Nederland. In Operatie NL Fit gaat de presentator een aantal mensen in tien weken helemaal fit maken. "We kiezen vijf aanvoerders uit die van een bankzitter in een hardloper veranderen." Het programma is in Ierland al een grote hit, maar krijgt Art het in ons land ook zo populair?

Meedoen?

Zit jij niet goed in je vel zit omdat je te weinig sport, niet goed eet en misschien te veel stress hebt? Dan kun je je aanmelden op OperatieNLFit.avro.nl. Dan krijg je een sportcoach, een voedingscoach en een psycholoog die je samen met Art op weg helpen naar een gezonde levensstijl. "Je kan ook thuis het patroon van de vijf aanvoerders volgen en met hen meedoen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102090128"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie