FunX

Shermanology lanceert eigen platenlabel

  1. Newschevron right
  2. Shermanology lanceert eigen platenlabel
Shermanology timmert hard aan de weg. De ‘Shermannetjes' staan zaterdagnacht tijdens 'Amsterdam Dance Event' niet alleen op het grote ‘Kings of Ace’-feest in de Escape, ze lanceren ook een platenlabel om te kunnen knallen met hun eigen producties. In FunX Start vertelden Andy en Dorothy Sherman aan Fernando Halman dat ze grote plannen hebben. Andy en Dorothy Sherman vertellen Fernando dat ze binnen twee weken hun eerste release al verwachten. Andy: “We gaan onze eigen muziek uitbrengen maar ook dingen van mensen waar we in geloven. We hebben veel zangers om ons heen die we door de jaren heen ontmoet hebben en hun talent gaan we gebruiken voor ons label.”

Afgelopen zomer werd kreeg Shermanology gezinsuitbreiding, neef Leon Sherman kwam de formatie versterken. Wat vooral handig was omdat Dorothy last van haar keel was. Dorothy herstelt van haar keelproblemen, maar zal zaterdag waarschijnlijk niet optreden bij het ‘Kings of Ace’-feest in de Escape. Wanneer er een andere Sherman stemproblemen krijgt, is er geen enkel probleem. Dorothy vertelt dat er nog zeker 5 of 6 andere zangers in de familie zitten die we op toekomstige producties gaan horen.

Benieuwd naar een optreden van Shermanology? Aanstaande zaterdag kan je ze live bewonderen in de Escape in Amsterdam of de set live meeluisteren via FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie