FunX

Numidia: "Ik blijf gewoon Numidia, die gekke ADHD-er!"

  1. Newschevron right
  2. Numidia: "Ik blijf gewoon Numidia, die gekke ADHD-er!"

Numidia is de enige dame die genomineerd is voor de FunX Music Award in de categorie Next Best. Logisch, want met haar gouden keeltje is ze hard op weg om een supergrote te worden. Volgend jaar wil ze dan ook upgraden naar Artist of the Year - Female. En ze is van plan om daar keihard voor te werken. Wie ze die prijs dit jaar het meeste gunt? Haar goede kennis Famke Louise. "Ze is echt gegroeid en ze kan echt goed zingen. Ze doet echt haar best."

"Als je iets wilt, moet je ervoor gaan. Ik werk echt hard."

Gekke ADHD-er

Ondanks haar groeiende succes blijft Numidia kalm: "Sommige mensen hypen helemaal door die aandacht en sommige mensen blijven gewoon cool. En ik heb zoiets van: ik krijg nu wel aandacht, maar ik blijf gewoon Numidia, die gekke ADHD-er!" Naast meer hits scoren heeft de zangeres nog een totaal ander doel: op het Eurovisie Songfestival staan.

Numidia goes Beyoncé

Numidia kon de studio natuurlijk niet verlaten zonder haar zangkunsten te laten horen. Van de Nederlandstalige hits is ze niet echt op de hoogte, daarom deed ze haar eigen versie van Beyoncés Baby Boy.

Stem!

Vind jij dat Numidia die FunX Music Award verdient? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni.

Ster advertentie
Ster advertentie